Mestdagh Artisan – ambachtelijke vriesverse producten

Mestdagh Artisan

Passie en traditie, dat proef je!

Al meer dan 40 jaar bereiden wij vriesverse producten van topkwaliteit. Met hart en ziel.

Swice feestspecialiteiten

Zorgeloos genieten tijdens de feestdagen!

Maak uw feestdiner compleet met één van onze feestelijke bûches. Handgemaakt, met verse ingrediënten!

De bûches zijn bereid met smaakvol roomijs, gemaakt van de meest kwalitatieve ingrediënten zoals verse, volle melk, bourbon vanillestokken uit Madagaskar, Belgische chocolade en speculoos.

Artisanale garnaalkroket met grijze Noordzee garnalen in de hand
Gevulde, kleurrijke tafel met ijsdesserten en patisserie van Swice by Mestdagh Veurne

Hartig en zoet

Onze vriesverse producten zijn van topkwaliteit. En wij hebben voor elk wat wils. Hartig of zoet, je hoeft niet te kiezen, wij maken het allebei. Hartig en zoet.

Mestdagh voorziet in een assortiment aperohapjes, kroketten en gerechtjes.

Denk hierbij aan hapjes uit de oven of het frituur voor bij de aperitief of het kleine hongertje. Maar ook klassiekers als garnaal- of kaaskroketten, aardappelkroketten, pastaschotels of een visgratin. Stuk voor stuk ambachtelijk bereid. Artisanaal.

Swice sweets & ice, het zoete zusje, verwent je met roomijs en sorbet, ijsdesserten en patisserie.
Wist je dat ons vanille roomijs twee maal uitgeroepen werd tot lekkerste ijs van het land en dat wij er al onze ijsdesserts mee bereiden? In ons assortiment zijn zowel grotere als individuele porties te krijgen. Allemaal onweerstaanbaar lekker.

Swice feestspecialiteiten

Zorgeloos genieten tijdens de feestdagen!

Maak uw feestdiner compleet met één van onze feestelijke bûches. Handgemaakt, met verse ingrediënten!

De bûches zijn bereid met smaakvol roomijs, gemaakt van de meest kwalitatieve ingrediënten zoals verse, volle melk, bourbon vanillestokken uit Madagaskar, Belgische chocolade en speculoos.

Hartig en zoet

Artisanale garnaalkroket met grijze Noordzee garnalen in de hand
Gevulde, kleurrijke tafel met ijsdesserten en patisserie van Swice by Mestdagh Veurne

Onze vriesverse producten zijn van topkwaliteit. En wij hebben voor elk wat wils. Hartig of zoet, je hoeft niet te kiezen, wij maken het allebei. Hartig en zoet.

Mestdagh voorziet in een assortiment aperohapjes, kroketten en gerechtjes.

Denk hierbij aan hapjes uit de oven of het frituur voor bij de aperitief of het kleine hongertje. Maar ook klassiekers als garnaal- of kaaskroketten, aardappelkroketten, pastaschotels of een visgratin. Stuk voor stuk ambachtelijk bereid. Artisanaal.

Swice sweets & ice, het zoete zusje, verwent je met roomijs en sorbet, ijsdesserten en patisserie.
Wist je dat ons vanille roomijs twee maal uitgeroepen werd tot lekkerste ijs van het land en dat wij er al onze ijsdesserts mee bereiden? In ons assortiment zijn zowel grotere als individuele porties te krijgen. Allemaal onweerstaanbaar lekker.

Sinds 1978 zijn wij dé referentie voor ambachtelijk bereide, vriesverse producten. 1978. Ja, je leest het goed, ons verhaal gaat meer dan 40 jaar terug!

40 jaar van zowel traditie als vernieuwing. Want al blijven we trouw aan onze authentieke recepten en traditionele waarden, stilstaan is niets voor ons. Benieuwd?

Wil je weten wat we zoal maken?

Om jezelf of gasten bij het aperitief te verwennen is er een ruim aanbod hapjes. Mini croques en pizza’s, bladerdeeghapjes of one-bite-kroketjes, aperitieven was nog nooit zo leuk!

Topper in het hartig assortiment is beslist onze onovertroffen garnaalkroket, bereid met maar liefst 40% grijze Noordzeegarnalen, huisgemaakte garnalenfumet en gekarnde boter.

Cheeselovers verleiden we dan weer moeiteloos met onze klassieke kaaskroket. Licht krokante korst, smeuïge vulling van Emmental en Gruyère, intens van smaak!

Sinds 1978 zijn wij dé referentie voor ambachtelijk bereide, vriesverse producten. 1978. Ja, je leest het goed, ons verhaal gaat meer dan 40 jaar terug!

40 jaar van zowel traditie als vernieuwing. Want al blijven we trouw aan onze authentieke recepten en traditionele waarden, stilstaan is niets voor ons. Benieuwd?

Wil je weten wat we zoal maken?

Om jezelf of gasten bij het aperitief te verwennen is er een ruim aanbod hapjes. Mini croques en pizza’s, bladerdeeghapjes of one-bite-kroketjes, aperitieven was nog nooit zo leuk!

Topper in het hartig assortiment is beslist onze onovertroffen garnaalkroket, bereid met maar liefst 40% grijze Noordzeegarnalen, huisgemaakte garnalenfumet en gekarnde boter.

Cheeselovers verleiden we dan weer moeiteloos met onze klassieke kaaskroket. Licht krokante korst, smeuïge vulling van Emmental en Gruyère, intens van smaak! 

Beef Croquette en Mestdagh Artisan logo met rundskop

NIEUW!

Beef Croquette is onze new-kid-in-town. Een smaakbommetje op basis van een heer-lij-ke marbré de boeuf van Rood Rund, een specialiteit van de enige echte Hendrik Dierendonck.

NIEUW!

Beef Croquette en Mestdagh Artisan logo met rundskop

Beef Croquette is onze new-kid-in-town. Een smaakbommetje op basis van een heer-lij-ke marbré de boeuf van Rood Rund, een specialiteit van de enige echte Hendrik Dierendonck.

Sinds de overname van het bedrijf Mestdagh Artisan in 2020 heeft onze zoete lijn een heel eigen look and feel gekregen. En terecht.

Want voor ons assortiment desserten, denk aan roomijs, ijsdesserten en patisserie, zijn enkel de beste ingrediënten goed genoeg. Echte vanille, echte chocolade, echte room en hoevemelk van bij de boer. En wordt alles nog bereid volgens authentieke recepten en door een team geschoolde patissiers. En je mag er zeker van zijn, die traditie, dat metier, dat proef je. En we zijn er fier op. Benieuwd?

Swice staat voor sweets & ice.

Denk bij ice aan fluweelzacht vanilleroomijs en fruitige sorbet. Of aan tal van elegante ijsdessertjes zoals ijssoezen, ijspralines, nougat glacé of feestelijke kerstbuches. Stuk voor stuk bereid met ons artisanaal bereid roomijs.

Sweet is alles in ons assortiment klassieke patisserie. Elegante mini-gebakjes, glaasjes met luchtige mousses, klassiekers als misérable, javanais, moelleux of appelgebak. Onweerstaanbaar lekker. Perfect voor een feestelijk dessertbuffet of gewoon, ‘voor bij de koffie’…

In 2020 heeft onze zoete lijn een heel eigen look and feel gekregen. En terecht.

Want voor ons assortiment desserten, denk aan roomijs, ijsdesserten en patisserie, zijn enkel de beste ingrediënten goed genoeg. Echte vanille, echte chocolade, echte room en hoevemelk van bij de boer. En wordt alles nog bereid volgens authentieke recepten en door een team geschoolde patissiers. En je mag er zeker van zijn, die traditie, dat metier, dat proef je. Benieuwd?

Swice staat voor sweets & ice.

Denk bij ice aan fluweelzacht vanilleroomijs en fruitige sorbet. Of aan tal van elegante ijsdessertjes zoals ijssoezen, ijspralines, nougat glacé of feestelijke kerstbuches. 

Sweet is alles in ons assortiment klassieke patisserie. Elegante mini-gebakjes, glaasjes met luchtige mousses, klassiekers als misérable, javanais, moelleux of appelgebak. Onweerstaanbaar lekker. Perfect voor een feestelijk dessertbuffet of gewoon, ‘voor bij de koffie’… 

Hulp nodig?

Laatste nieuws