Mestdagh Artisan – ambachtelijke vriesverse producten

Nieuws

Horeca Expo Gent 2022

28/11/2022
het team van Mestdagh op Horeca Expo Gent editie 2022
Ook dit jaar waren Mestdagh Artisan en Swice by Mestdagh opnieuw aanwezig op de Horeca Expo in Gent. Dé 5-daagse voor de Belgische horeca en grootkeukens.

Van 20 tot en met 24 november kon het Belgische horecapubliek zich laten verleiden door hartige en zoete creaties op onze beursstand. Niet alleen de artisanale kroketten van Mestdagh Artisan, ook de desserts van Swice by Mestdagh werden geproefd en goedgekeurd!

Bezoekers gaven complimentjes over de smaak van onze producten en ook de samenwerking met Dierendonck viel in goede aarde. Een artisanale vleeskroket gemaakt met zorgvuldig geselecteerd vlees van het West-Vlaams Rood Rund, een echte topper!

“Met een voldaan gevoel blikken we terug op de Horeca Expo in Gent!”, aldus Klaas Vandendries. Het was een meer dan geslaagde editie vol inspirerende gesprekken, nieuwe gezichten en versterkende banden met klanten en partners. In totaal hebben Tom en Liesbeth van Mestdagh Artisan en Swice by Mestdagh maar liefst 340 bezoekers te woord gestaan.

Wil jij er de volgende keer ook graag bij zijn? Hou ons dan zeker in de gaten op de sociale media en deze website!
het team van Mestdagh op Horeca Expo Gent editie 2022