Mestdagh Artisan – ambachtelijke vriesverse producten

Nieuws

Een nieuwe frisse look

24/01/2022
Sfeerbeeld van muur bedrukt met afbeeldingen van de merken Mestdagh en Swice
Mestdagh Artisan staat voor traditie. En traditie, geloof ons, dat heeft niets met oubolligheid te maken. Traditie, dat is duurzaamheid, kwaliteit en vertrouwen. Maar binnen traditie mag ook ruimte voor vernieuwing zijn. Zo kreeg Mestdagh Artisan met de overname een nieuwe frisse look. ‘Rebranding’ heet dat dan. Die vernieuwde uitstraling vind je niet alleen in de logo’s of de catalogi maar ook hier, op de vernieuwde website. Is het je al opgevallen dat we voortaan een duidelijk visueel onderscheid maken tussen Mestdagh en Swice by Mestdagh? Met een tikje klassieke, chique look in donkerblauw en goudgeel voor de hartige lijn van Mestdagh, en zachte romige pasteltinten voor de zoete lijn van Swice by Mestdagh… Ontdek het op de Home page.

Dat we fier zijn op de rijke traditie van ons bedrijf, én op de waarden waar we voor staan, lees je onder het kopje Ons verhaal.

Het is een oud gezegde dat ‘één beeld meer zegt dan duizend woorden’. Daarom hebben we ook nieuwe professionele productfoto’s laten maken van al het lekkers dat we produceren. En ze zijn prachtig! Want zeg nu zelf, eten, dat is emotie… Neem een kijkje onder het kopje Assortiment en laat je verleiden!

Verder vind je ook alles wat je van ons moet weten op deze website, niet alleen onze contactgegevens, maar ook bij voorbeeld de vacatures die we hebben. En uiteraard houden we je geregeld op de hoogte van de laatste nieuwtjes of wist-je-datjes. Want Mestdagh mag dan wel voor traditie staan, we zijn een bedrijf in beweging. Uiteraard kan je ook doorklikken naar de vertrouwde ‘socials’. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje!
Sfeerbeeld van muur bedrukt met afbeeldingen van de merken Mestdagh en Swice