Mestdagh Artisan – ambachtelijke vriesverse producten

Nieuws

Uitgelichte feestspecialiteiten

06/12/2022
Feestspecialiteiten Swice
Ook dit jaar staan Mestdagh Artisan en Swice by Mestdagh weer klaar om er samen met jou smakelijke feestdagen van te maken. Ben je op zoek naar iets makkelijks, maar toch speciaal? Ontdek dan snel onze verrukkelijke feestspecialiteiten!

Bij Mestdagh Artisan voorzien we in een uitgebreid assortiment ovenhapjes. Denk hierbij aan bladerdeeghapjes, mini croques, mini pizza’s, kaassoezen en zoveel meer!

Of misschien heb je toch liever onze one-bite kroketjes? Deze zijn ideaal als onderdeel van het aperitief, op een bord met tapas, individueel of als party mix.

En wat denk je van een ambachtelijke kroket als hoofdgerecht? Ga voor de garnaalkroket, bereid met 40% grijze Noordzeegarnalen, de klassieke kaaskroket gevuld met smeuïge Emmental en Gruyère, de Ardense kroket met heerlijk gerookte nootham of de Dierendonck Beef kroket met een sublieme marbré de boeuf.

Vergeet vooral het feestmenu niet af te sluiten met één van onze bûches. Handgemaakt en beschikbaar in 6 verschillende smaken! Of misschien ben je wel op zoek naar dat tikkeltje meer? Stel dan een heerlijk dessertbuffet samen met onze waanzinnige roomijsbereidingen of fijne patisserie.

Wil je graag een bestelling plaatsen? Je kunt ons bereiken via mail op info@mestdagh-artisan.be, telefonisch via +32 (0) 58 28 00 90 of kom langs in de winkel!
Feestspecialiteiten Swice