Mestdagh Artisan – ambachtelijke vriesverse producten

Nieuws

Al 40 jaar kwaliteit en vakmanschap met Mestdagh

Hoelang werk je al samen met Mestdagh?

Adelheid Hancke: “Ik werk al samen met Mestdagh sinds 1994, dus we gaan inmiddels richting de 40 jaar! In de tijd dat ik nog een restaurant had werkten we altijd met de aardappelkroketten. Nu serveren we nog steeds de kaas- en garnaalkroketten aan onze klanten.”

Hoe ervaar je de samenwerking met Mestdagh?

Adelheid Hancke: “Heel goed, vooral de kwaliteit is altijd uitstekend! Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Want het is met de kwaliteit van je producten dat je het verschil maakt in de HORECA.”

Welke producten van Mestdagh gebruik je?

Adelheid Hancke: “We gebruiken de garnaalkroketten en kaaskroketten in onze zaak. Het is perfect in combinatie met een goed biertje van de tap. In het verleden hebben we ook nog de ijsproducten gebruikt zoals ijstaarten voor communie- en lentefeesten, huwelijkstaarten, en gepersonaliseerde ijsbuches. Zo hebben ze zelfs ooit een ijstaart in kaartthema voor de kaartersclub gemaakt – het maatwerk van Mestdagh is echt iets unieks!”

Michiel, sales manager van Mestdagh, vult aan: “Klanten kunnen nog steeds gepersonaliseerde ijstaarten aanvragen. Mestdagh werkt als een atelier, niet als een grote fabriek. We hebben de flexibiliteit en de expertise om aan specifieke klantenvragen te voldoen.”

Wat zijn voor jou de belangrijkste voordelen van het gebruik van deze producten?

Adelheid Hancke: “Voor mij is het simpel: de kwaliteit van hun producten is top, punt. Je kan er altijd op vertrouwen. Het is een echt gemak om te kunnen werken met producten van niveau. Dat vind ik belangrijk, zeker voor de horeca. En daarbovenop valt het bij onze klanten in de smaak. Een echte win-win.”

Tot slot, waarom zou je Mestdagh aanbevelen aan andere horecaondernemers?

Adelheid Hancke: “Mestdagh biedt een lokaal gemaakt assortiment met uitstekende kwaliteit. Het is niet zomaar een grote fabriek maar alle producten worden hier lokaal gemaakt in hun atelier. En een garnaalkroket met 33% of 40% garnalen dat vind je tegenwoordig bijna nergens meer. Het zijn net die details die voor mij het verschil maken.”

Bedankt Adelheid!